Мітки

неділю, 16 лютого 2020 р.

На изображении может находиться: текст «14 лютого день книгодарування книга для»
На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят и в помещении         На изображении может находиться: 1 человек, в помещении

Міжнародний день дарування книг припадає на таку дату, яка неможлива без любові.

        Щороку, 14 лютого, вся світова спільнота святкує Всесвітній день книгодарування. Цей день започаткувала американка Еммі Бродмур у 2012 році. Ідею підказав її маленький син, який запитав маму, чому немає особливого дня, коли люди дарують один одному книги. Згодом це починання підтримали у всьому світі. Подаруй книгу в Міжнародний день дарування книг - це добровільна ініціатива. Учні Максимівського ліцею теж не залишились осторонь. В шкільній бібліотеці створений бібліотечний квілт, де вчителі, учні познайомили користувачів бібліотеки зі своїми улюбленими книгами. А також за участю читачів : Жили І.В., Браги Марка та Глушка Матвія(учнів 1 класу), Дуди Н.І та Шаблія Є.О наш бібліотечний фонд поповнився новою літературою. Це одне з наймолодших свят в календарі, воно об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і вчить їх любові до читання. Сподіваємося, що книгодарування стане в нашому ліцеї традиційним і сприятиме підвищенню читацької активності учнів нашого закладу.
     Бібліотека Максимівського ліцею дякує учням, батькам, учителям - усім, хто долучився до акції і подарував бібліотеці книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар