Мітки

четвер, 12 грудня 2019 р.

 
Картинки по запросу день доброти 13 листопада 2019   
Віддай людині крихітку себе. 
  За це душа поповнюється світлом. 
 
                                       Л. Костенко 

       Учні  4 класу   Максимівського ліцею до  Всесвітнього  дня доброти взяли участь у проведенні уроку "Вчимося бути добрими людьми"  та виготовили  листівки про   добрі  справи та чому потрібно бути добрими.

      Всесвітній   день  доброти святкують 13 листопада. Саме цього дня 1998 року на Першій конференції Всесвітнього руху доброти в Токіо було засновано нове свято. Його ініціатором став волонтерський рух “За доброту”, що з’явився в Японії 1997 року. Цілі і завдання організації – надихати людей на добрі вчинки і сприяти поліпшенню життя у світі за допомогою добрих вчинків.
     Рух доброти затвердив декларацію, в якій написано, що людська доброта має фундаментальну важливість як головна умова осмисленого життя. Глобальне прагнення учасників руху – створити світ, здатний співчувати і виявляти доброту.
      Символом свята є відкрите серце. А суть святкування в тому, щоб нагадати людям про важливість прояву людяності і взаємодопомоги в сучасному житті.

Похожее изображение     

        Ми бажаємо вам, щоб краплинку людської доброти ви пронесли через усе своє життя, щоб зло покинуло вашу душу, а натомість щоб завжди в ній панувало добро і совість. Будьте справжніми людьми!
Сказав мудрець:
- Живи, добро звершай!
Та нагород за це не вимагай…
Хай оживає iстина стара:
 Людина починається з добра.

Немає коментарів:

Дописати коментар